VÍZILABDA

2019.09.20. 10:28

A legjobb nyolc közé jutásért harcolnak a fiatal Dózsások

Szeptember elején megkezdődött az új szezon a Szolnoki Dózsa utánpótláscsapatai számára. Péntektől vasárnapig pedig hazai környezetben csobbanhatnak medencébe a szolnoki fiatalok, hogy kiharcolják a nyolc közé jutást az országos bajnokságban.

Szöllősi Péter

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Hangay Róbert, a szolnokiak edzője elmondta, ebben a szezonban az a céljuk, hogy mindhárom korosztályban a legjobb öt között zárjanak. Az előselejtezők során a négyfős csoportban – a BVSC, a Szeged és az AVUS Szombathely társaságában – kellene az első két hely valamelyikén végezni a nyolc közé jutáshoz.

– A gyermekcsapatunk Szegeden, az első tornán legyőzte a BVSC-t és az AVUS-t, de egy góllal kikapott a Szegedtől – kezdte a tréner, aki Hangay Zoltánnal és Tóth Tamással irányítja a gárdákat.

– A serdülők a BVSC ellen veszítettek, az AVUS-nál jobbak voltak, a Szegedet pedig büntetőpárbajban verték óriási izgalmak közepette. Az ifik pedig előbb az AVUS-t múlták felül két góllal, viszont a Szeged ellen ötméteresekkel kikaptak, és sajnos a BVSC-vel szemben is alulmaradtak egy góllal. A három csapat eredményeit egybevetik, és így alakul ki a végső sorrend, most a Szeged áll a második helyen a BVSC mögött, egy győzelemmel megelőzve minket. A hétvégén hazai medencében harcolhatjuk ki a nyolc közé kerülést, reméljük, minél többen kilátogatnak a Vízilabda Arénába.

Kezdés pénteken délben, a szolnoki medencében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában