Labdarúgás

2020.02.21. 10:31

A második félidőben fordult a kocka a Jászberényi FC meccsén

A Jászberényi FC szerdán újabb edzőmérkőzést játszott, ezúttal este, a műfüves pályájukon fogadta a szintén harmadosztályú Gyöngyöst.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Német Gyula továbbra sem számíthatott Ágoston Kristófra, Drávucz Milánra, Balogh Bálintra és Szanyi Krisztiánra, valamint a Dabason meghúzódott Ludasi Martinra.

Az első félidő vége felé megszerezte a vezetést a JFC, Süttő Attila kiugratása után Szemere Balázs talált a vendégek kapujába (1–0). A második játékrészben aztán gyorsan fordult a kocka, előbb Bartusz Dániel, majd Tajti Bálint lőtt gólt a berényi hálóba. A 70. percben pedig Márkus Marcell értékesített egy tizenegyest, így a Gyöngyös 3–1-re nyert.

A JFC ezzel a nyolcadik tesztmeccsét játszotta a télen, de NB III.-as csapat ellen ötödjére sem tudott győzelmet aratani. A hazaiak számára még fájóbb lehet, hogy újabb két játékosuk megsérült. Borbás Martinnak egy rossz esés után megrepedt a válla, míg Borics Levente bokája bedagadt, így ő sem tudta folytatni a mérkőzést.

Jászberényi FC – Gyöngyösi AK 1–3 (1–0)

JFC: Miski – Micskó, Palcsó, Papp P., Borbás – Süttő – Szeme­re, Szöllősi, László, Pálinkás – Borics. Csere: Csutorka, Kó­nya, Szabó T., Nagy Sz., Kurun­czi, Kovács B. Edző: Német Gyula.

Gyöngyös: Szalay – Rédei, Molnár E., Bartha, Tarnai – Eichenwalder, Gaal, Tajti B., Földi M. – Pölöskei P., Csoszánszki. Csere: Márkus M., Bódi, Bartusz. Edző: Simon Antal.

Gólszerzők: Szemere (40.), illetve Bartusz (53.), Tajti B. (53.), Márkus M. (70. – tizenegyesből).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában