LABDARÚGÁS

2017.10.02. 10:14

Egyik megyei csapatunknak sem sikerült előrébb lépnie

A harmadosztályú bajnokság keleti csoportjának 8. fordulójában sem tudott gólt lőni a Tiszafüred, ami a mérkőzésébe került, míg a Jászberény egy megnyertnek tűnő mérkőzést „adott” döntetlenre egy utolsó másodpercekben bekapott gól miatt.

JÁSZBERÉNYI FC – NYÍRBÁTOR 1–1 (1–0)

Jászberény, 300 néző. V.: ­Gaál Gyöngyi

JÁSZBERÉNY: Miski – László­ (Lukács, 10.), Kis B., Hevesi-­Tóth, Fejes – Mile – Lékó­, ­Tisza, Ludasi, Szilágyi N. (Nagy R., 66.) – Bálint A. (Wágner, 85.)

Vezetőedző: Arany László

GÓLSZERZŐK: Hevesi-Tóth (20.), ill. Hornyák (93.)

ARANY LÁSZLÓ: – Vezetésünk után többször is eldönthettük volna a mérkőzést. Nem tettük, s ez az utolsó pillanatban megbosszulta magát.

TISZAFÜREDI VSE – FÜZESGYARMAT 0–1 (0–0)

Tiszafüred, 400 néző. V.: Horváth Máté

TISZAFÜRED: Szalánczi – ­Csábi, VINCZE, Kalóz, Szövetes – Papp N., Tóth T., Bozsó (Bogár, 61.) – Pesti (Szívós Gy., 83.), Benedek, Székely (Pataki­ – a szünetben)

Vezetőedző: Csillag László

GÓLSZERZŐ: Raducu (50.)

CSILLAG LÁSZLÓ: – Középpályás és támadójátékunk miatt helyzeteket nem tudtunk kidolgozni, így a védelmünkben mindig benne van a kapott gól.

TOVÁBBI EREDMÉNYEK: Gyöngyös – Salgótarján 1–2, DEAC – Tiszaújváros 3–2, Tállya – Cigánd 3–3, MTK II – Monor 1–3, ESMTK – Balassagyarmat 3–0, Diósgyőr II – Putnok 0–1.

P. Gy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!