felépülés

2017.11.21. 17:36

Egyre jobban van Berki Krisztián

A sportoló vállát ősz elején műtötték meg.

Szeptemberi vállműtéte után jól halad a felépülése Berki Krisztián olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornásznak, s már csak minimális fájdalmai vannak.

„Egészen jól haladok a gyógytornával, lazul a vállam, egyre nagyobb mozgástartománya van. A legutóbbi orvosi konzultáció is ezt erősítette meg. Sokat kell nyújtani, és már komolyabb feladatokat is végezhetek”

- idézi az UTE sportolóját a magyar szövetség keddi sajtóközleménye.

Berki terápiás kezelésében már szerepel a masszázs is, illetve heti egy alkalommal vizes gyógytornát is végez, ami „elég fárasztó, de nagyon hasznos”. A lólengés-specialista elárulta, minimális fájdalmai még vannak gyógytorna közben, de a hétköznapi dolgok során egyre kevésbé jönnek elő ezek.

Ha az operált testrész továbbra is ilyen ütemben fejlődik, Berki akár már januárban visszatérhet a tornaterembe, és megkezdheti az erősítéseket.

„Nagyon várom már, hiányzik a tornatermi rész, de türelmesnek kell lennem. Be kell tartanom minden utasítást, nagyon oda kell figyelnem, nehogy rásérüljek, és még nagyobb legyen a probléma”

- mondta London olimpiai bajnoka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!