LABDARÚGÁS

2017.08.19. 10:12

Gyulán szerepel a MÁV FC

A negyedik forduló mérkőzéseit rendezik a másodosztályban, a veretlenül álló Szolnoki MÁV FC csapata a Szeged 2011-Grosics Akadémia vendége lesz ma 17.30-kor Gyulán.

A vendéglátók győzelemmel nyitottak Cegléden (2–1), majd hazai pályán kikaptak a Békéscsabától (1–4), a múlt héten pedig a Vác otthonában maradtak alul (0–1) egy hajrában kapott góllal.

Ha már a statisztikánál tartunk, a szolnoki csapat hazai pályán rajtolva, döntetlent játszott a Doroggal (2–2), majd győzött a Soroksár otthonában (1–0), a harmadik körben pedig ismét döntetlent ért el a Tiszaligetben (0–0), ezúttal a Kazincbarcikával szemben.

Most tehát újabb idegenbeli meccs előtt állnak a kék-fehérek.

Ami rossz hír, a Soroksár ellen sérülést szenvedő Katona György nem játszhat, ellenben bemutatkozhat egy fiú, Lakatos Csaba.

– A Ferencváros második csapatától érkező, 19 éves játékos szélső és belső védő poszton egyaránt használható – mondta Balogh Pál, a MÁV FC vezetőedzője.

– Ráadásul megfelel a fiatal szabálynak. Arról nem beszélve, hogy kell az ember, hiszen erőltetett menet előtt állunk, aminek a szombati gyulai találkozó lesz az első állomása.

– Egyrészt jó lenne tartani a sormintát, mármint újra nyerni idegenben. Másrészt revánsot akarunk venni vendéglátónkon, amely az elmúlt évadban négy pontot vett el tőlünk.

V. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!