Labdarúgás

2020.02.20. 07:10

Hárommeccses eltiltás a Szolnoki MÁV kapusedzőjének

Ulviczki Attilát, a Szolnoki MÁV FC kapusedzőjét három bajnoki mérkőzésre eltiltotta a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.

Varga Balázs

A szajoli bajnokcsapat. Hátsó sor (balról): Dobos Dániel, Bús Ákos, Pálinkás Attila, Lucza Tamás, Győrfi Patrik, Bogdán Balázs, Dalmadi Péter, Bezzeg Tamás, Angyal Csaba. Középső sor: Csúri Máté, Vincze Patrik, Balla Zalán, Gerhát Dávid, Benedek Zsolt, Donkó Krisztián (játékos-edző), Székely Zoltán, Szentmiklósi Dániel. Első sor: Csajbók Zoltán, Szabó Tamás, Fülöp Ádám, Ulviczki Attila, Gerhát Csaba, Kun Mihály (klubelnök), Vadas Gergő, Szöllősi József (polgármester)

Fotó: Fodor Orsolya

A 37 éves trénert a vasárnapi, Gyirmót elleni találkozón állította ki a játékvezető, miután az edző nem hagyta, hogy az ellenfél játékosa elvégezzen egy bedobást. Az eltiltás csak sportszakemberi tevékenységre vonatkozik, azaz a megyei első osztályú Tiszafüred hálóőreként ugyanúgy pályára léphet a hétvégén folytatódó bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában