kosárlabda

2019.07.30. 10:16

Hazai pályán rajtol az Olaj és a JKSE gárdája is

Az MKOSZ hétfőn délelőtt készítette el az alapszakasz sorsolását. Az első fordulót a férfiaknál szep­tember 28-án rendezik, de a pontos meccsidőpontok csak augusztusban, a csapatok és a szövetség egyeztetése után lesznek hivatalosak.

Varga Csaba

A kiírás a következő évadban sem változik, a 26 fordulós alapszakaszt, a középszakasz követi. Az utóbbi etapban már három csoportban küzdenek majd a csapatok. A felsőházi rájátszásban továbbra is csak nyolc gárda lesz érdekelt, valamint a középszakasz utolsó két helyezettje a kiesés elkerüléséért fog harcolni.

Az elmúlt évadban negyedik helyezett Szolnoki Olajbányász az Alba Fehérvár, míg az ötödik Jászberény a Sopron ellen egyaránt hazai környezetben rajtol. A címvédő szombathelyi Falco KC a szomszédvár Zalaegerszeg legénységét fogadja az első körben. Az A-csoportba közel harminc év múltán visszatérő Oroszlány pedig a Körmend vendége lesz a nyitányon.

AZ 1. FORDULÓ PÁROSÍTÁSA:

Falco KC–ZTE KK, Pécsi VSK-Veolia–Naturtex-SZTE-Szedeák, Debreceni EAC–Kaposvári KK, Atomerőmű SE–Kecskeméti TE-Duna Aszfalt, Egis Körmend–Oroszlányi SE, Szolnoki Olajbányász–Alba Fehérvár, Jászberényi KSE–Sopron KC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában