Sérülés

2017.09.24. 14:22

Kérdéses Tálas Zsuzsanna játéka a ma esti sorsdöntő mérkőzésen

Továbbra is kérdéses Tálas Zsuzsannának, a női röplabda-válogatott feladójának szereplése a németek elleni sorsdöntő Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.

Baku, 2017. szeptember 23. Tálas Zsuzsanna (8) és Szpin Renáta, valamint a lengyel Martyna Grajber (b) az azerbajdzsáni nõi röplabda Európa-bajnokság A csoportjának második fordulójában játszott Magyarország-Lengyelország mérkõzésen Bakuban 2017. szeptember 23-án. (MTI/EPA/Szergej Ilnyickij)

A bakui Nemzeti Tornacsarnokban kora délután tartott könnyű átmozgató edzést Alberto Salomoni szövetségi kapitány, a lengyel Trefl Proxima Kraków együtteséhez nyáron szerződött játékost azonban az egész tréning alatt a kispad mögött Vígvári Benedek masszőr, valamint Szakács Noémi csapatorvos kezelte.

„Sajnos jártas vagyok már a bokasérülésekben, tudom, hogy ez most melyik kategóriába tartozik. Az lesz majd a kérdés, hogy hány százalékosnak érzem magam a találkozó előtt, s úgy lenne-e értelme játszanom”

- mondta az MTI-nek a válogatott elsőszámú feladója, aki ugrani és kitámasztani továbbra sem képes.

Tálasnak szombaton a lengyelek ellen 3-1-re elveszített összecsapás utolsó perceiben fordult ki a bokája, amennyiben nem lesz hadra fogható, akkor a 21 éves Bleicher Rékára hárul majd az egyik legnehezebb feladat.

Hozzá hasonlóan a lábujjsérüléssel bajlódó Bokorné Liliom Rita is pihent az edzésen, a csapatkapitány azonban elmondta, ő szinte biztosan pályára lép.

A magyarok 18.30-tól a németekkel játszanak, és csakis győzelemmel marad esélyük a továbbjutásra.

(Borítókép: Tálas Zsuzsanna a női röplabda Európa-bajnokságon a Lengyelország ellen játszott tegnapi meccsen.

Forrás: MTI / EPA / Szergej Ilnyickij)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!