nagy fogás

2020.05.05. 19:15

Közel a megállapodáshoz a Barca és az Inter

Úgy tűnik, dűlőre jutnak a felek Lautaro Martínez átigazolásának ügyében – írta kedden a katalán Sport.es.

Inter Milan's Argentinian forward Lautaro Martinez (L) vies with Juventus' French midfielder Blaise Matuidi during the Italian Serie A football match Juventus vs Inter Milan, at the Juventus stadium in Turin on March 8, 2020. - The match is played behind closed doors due to the novel coronavirus outbreak. (Photo by Vincenzo PINTO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Vincenzo Pinto

A sportlap szerint

a spanyol bajnoki címvédő 60 millió eurót, továbbá két játékost ajánlott a milánóiaknak cserében a 22 éves argentin támadóért.

Korábban arról szóltak hírek, hogy az olasz klub 111 millió euróért hajlandó megválni egyik legkapósabb labdarúgójától.

A csereügyletben szóba jöhető játékosok között a Sport három nevet említett: a chilei Arturo Vidalét, a horvát Ivan Rakiticét és a francia Samuel Umtitiét.

Martínez, akinek 2023 nyaráig szól a szerződése, a Serie A szezonjának félbeszakításáig 31 meccsen szerepelt az Interben, s négy gólpassz mellett 16-szor volt eredményes. A mértékadó Transfermarkt.com 64 millió euróra taksálja a válogatott támadó jelenlegi piaci értékét.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!