csak így megy, Nick?

2019.07.05. 14:40

Kyrgios: Szándékosan ütöttem meg Nadalt

Az ausztrál teniszező sajtótájékoztatón elismerte, direkt Nadal testére ütötte a labdát, de nem érzi szükségét bocsánatkérésnek.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Julian Smith

Nick Kyrgios 3-1-re kikapott Rafael Nadaltól a wimbledoni tenisztorna második fordulójában. Az ausztrál a meccs utáni sajtótájékoztatón elismerte, egy esetben szándékosan Nadal testére ütötte a labdát, de nem érzi szükségét bocsánatkérésnek – írja az Origó.

„Miért kérnék bocsánatot? Én nyertem a pontot. Szándékos volt, el akartam találni” – kommentálta a történteket a világranglista 43. helyezettje, majd így folytatta:

„Nem is tudom hány Grand Slam-győzelme van, a bankszámláján lévő pénzről nem is beszélve. Talán el tud viselni egy testére ütött labdát” – mondta a balhés ausztrál.

Nadal szerint nem rá nézve volt veszélyes az eset, hanem a vonalbírókra és a közönségre, állítása szerint ugyanis amikor így ütnek meg egy labdát, bizonytalan, kit és hogyan talál el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!