indulat

2017.08.28. 18:07

Müller odaszúrt Ancelottinak

A Bayern München támadója, Thomas Müller igencsak frusztrált hangnemben nyilatkozott a Werder Bremen ellen megnyert (2-0) összecsapás után.

A német válogatott támadó az ARD-nek adott nyilatkozatában kritizálta trénere, Carlo Ancelotti döntését, miután az olasz szakember kihagyta a bajorok kezdőcsapatából – olvasható a nemzetisport.hu oldalán.

„Nem tudom pontosan, milyen kvalitások számítanak az edzőnek. Úgy látszik, az enyém nem teljesen. – fogalmazott keserűen a játékos.

Az sem mellékes, hogy a 27 éves Müller Ancelotti keze alatt kapta eddigi legkevesebb játéklehetőségét. A müncheniek újonnan kinevezett sportigazgatója, Hasan Salihamidzic is reagált a kérdésre, ő úgy látja, hogy az edzőnek bőven van merítési lehetősége a keretben, így mindenki játéklehetőséghez juthat.

Ami Müller esélyeit tovább rontja, hogy a Madridból szerződtetett James Rodríguez is hamarosan felépül sérüléséből, és valószínű, nem a padon szeretne ücsörögni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!