Labdarúgó NB I

2017.08.12. 20:30

Negyedik döntetlenjét játszotta a Ferencváros

A Ferencváros házigazdaként 1-1-es döntetlent játszott a Paks csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, ötödik fordulójában.

Egy győzelem mellett ez volt az FTC idénybeli negyedik döntetlenje.

A labdabirtoklásban és a kapura lövésekben is megmutatkozott a Ferencváros fölénye az első félidőben, de csak a szünet előtt tudta megszerezni a vezetést Varga Roland szöglet utáni góljával. Az FTC csatárának ez már a nyolcadik találata volt tétmérkőzésen az idei szezonban.

A második felvonásban bátrabban futballoztak a paksiak, ezért sokkal kiegyenlítettebbé vált a játék, több lehetőségük volt a kapu előtt, és a 60. percben Hahn János révén sikerült is egyenlítenie. A folytatásban is a vendégek játszottak veszélyesebben, de több gól már nem született.

Groupama Aréna, 5423 néző, v.: Erdős; gólszerzők: Varga R. (44.), illetve Hahn J. (60.); sárga lap: Leandro (49.), illetve Kulcsár D. (11.), Gévay (55.)

Ferencváros: Dibusz – Lovrencsics G., Batik, Otigba, Botka – Leandro, Gorriaran (Lovrencsics B., 76.) – Moutari, Rui Pedro (Csernik, 46.), Varga R. (Kundrák, 86.) – Böde

Paks: Molnár G. – Kulcsár D., Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Papp K. – Hahn (Daru, 89.), Hajdú (Kecskés T., 90.), Bertus, Bartha – Koltai (Fejős, 83.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!