VÍZILABDA

2019.04.20. 18:59

Nem jött össze a győzelem a Dózsának

A Honvéd nagy meglepetésre pontot rabolt a Szolnoktól a férfi vízilabda ob I középszakaszának hetedik fordulójában, miután a fővárosban 7–7-es döntetlenre végeztek a csapatok.

nemzetisport.hu

A szombati másik mérkőzésen az FTC a szünet után lendült bele, s győzte le 10–7-re a Miskolcot. A zöld-fehérek sikerével biztossá vált, hogy a középszakasz utolsó fordulója, az OSC–FTC szuperrangadó dönt az elsőségről, illetve hogy a két csapat ki ellen kezdi meg az elődöntőt – utóbbi a Szolnok–Eger összecsapásról is elmondható, itt a 3-4. helyért csatáznak majd a felek.

E.ON FÉRFI VÍZILABDA OB I

KÖZÉPSZAKASZ, A-CSOPORT (FELSŐHÁZ)

BUDAPESTI HONVÉD SE–SZOLNOKI DÓZSA 7–7 (2–3, 2–1, 2–2, 1–1)

Kőér utca, 150 néző. V: Petik, Berki

BHSE: DECKER A. – Juhász Zs. 1, Illés S. 1, Simon A., Szirányi, SIMON R. 1, Manhercz Á. 1. Csere: Gregor, Kiss B., Fülöp 1, Simizu, Kevi, KARDOS A. 2. Edző: Merész András

SZOLNOK: KARDOS G. – Jansik D. 1, Zalánki, M. Alekszics 1, Lazics, Szatmári K. 2, BÁTORI 3. Csere: Angyal, Teleki, V. Raszovics, Kovács M. Edző: Zsivko Gocics

Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 11/3

Gól – ötméteresből: 2/2, ill. 1/1

Kipontozódott: Simon A. (18. perc), Fülöp (21. p.)

MESTERMÉRLEG:

Merész András: – Legyünk reálisak. Ettől a Szolnoktól egy pontot elvenni egy ilyen kis csapatnak, mint mi vagyunk az bravúrszámba megy. Mondhatnám, hogy ezt hozta a nyuszi, de ezt nem a nyuszi hozta, hanem mi ügyeskedtük össze.

Zsivko Gocics: – Nagyon kemény meccs volt. A mérkőzés eleje nem úgy nézett ki, főleg az első percekben, de utána a Honvéd agresszívabb, szorosabb védekezéssel tette oda magát, mi pedig erre nem tudtunk jól reagálni.

– Mi is odatettük magunkat, de csak ennyire volt elég. Ez van, elismerésem mindkét csapatnak, nagy meccset játszottak. Természetesen nem vagyok elégedett a játékkal. Fáradtak is voltunk, mert nagy szériában vagyunk, de megyünk tovább.

FTC-Telekom Waterpolo–PannErgy-Miskolci VLC 10–7 (3–2, 2–2, 3–2, 2–1)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában