Labdarúgás

2020.01.31. 07:09

Ötgólos találkozóval készültek a tavaszra Jászberényben

Szerdán felkészülési mérkőzést játszott egymással megyénk két csapata, az NB III. Keleti csoportjában vitézkedő Jászberény és a megyei első osztályt vezető Tiszafüred.

Varga Balázs

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A berényi műfüves pályán rendezett találkozón az első félidő hozta az izgalmakat. A vezetést a Füred szerezte meg Ábel Péter révén (0–1), a hazai kék-fehérek viszont fordítottak Szemere Balázs és Ludasi Martin góljaival (2–1). Aztán a vendégek egyenlítettek, a télen igazolt – korábban a Berényt is erősítő – Farkas János talált be Miski Zoltán kapujába (2–2).

A szünet előtt a hazaiak próbajátékosát, Barna Bélát buktatták az ellenfél tizenhatosa előtt, a megítélt szabadrúgást pedig Szőllősi Ferenc értékesítette (3–2). A második félidőben nem esett egy találat sem, így a Jászberény ötgólos mérkőzésen múlta felül a Tiszafüredet.

A berényi gárda a következő edzőmeccsét szombaton (13 óra), hazai pályán, a Borsod megyei első osztályú Sajóbábony ellen vívja. A fürediek pedig legközelebb jövő szerdán – mivel a szombati, Szolnoki MÁV ellen tervezett találkozójuk végül elmarad – lépnek pályára, a Heves megyei élvonalban listavezető Lőrinci vendégeként.

Jászberényi FC – Tiszafüred 3–2 (3–2)

JFC: Miski – László K., Ágoston, Nemes, Süttő – Ludasi – Szemere, Tajti B., Szöllősi, Pálinkás – Barna B. Csere: Csutorka (kapus), Szabó T., Micskó, Papp P., Borbás, Borics, Molnár D., Nagy Sz. Vezetőedző: Német Gyula.

Tiszafüred: Ladányi P. – Szövetes, Fehér Zs., Kalóz, Csábi N., Sipos M., Dáné, Barzsó, Szabó T., Ábel P., Farkas J. Csere: Ulviczki A. (kapus), Vadász, Varga B., Gyarmati, Tóth T. Vezetőedző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Szemere (27.), Ludasi (31.), Szöllősi (42.), ill. Ábel P. (14.), Farkas J. (34.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában