Nikolics is játszott

2017.08.03. 08:49

A Reál tizenegyesekkel győzött a focigálán

A Real Madrid 1-1-es döntetlent követően tizenegyesekkel győzte le az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) válogatottját, amelyben a magyar válogatott Nikolics Nemanja is pályára lépett.

Chicago, 2017. augusztus 3. Stefan Frei, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) All Star csapatának svájci kapusa gólt kap a spanyol Real Madrid elleni labdarúgó-mérkõzésen Chicagóban 2017. augusztus 2-án. A Real Madrid büntetõkkel gyõzött. (MTI/EPA/Tannen Maury)

A 61 500 néző előtt Chicagóban rendezett szerdai gálamérkőzésen a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol együttes – amelyből hiányzott Cristiano Ronaldo – az 59. percben Borja Mayoral góljával szerzett vezetést. A házigazdák a 87. percben Dom Dwyer révén egyenlítettek, így tizenegyes-párbajra került sor.

Az MLS álomcsapatából Dwyer és Giovani dos Santos is hibázott, a madridiak közül viszont mindenki pontosan célzott, így a Real bizonyult jobbnak (4-2).

A Chicago Fire együttesében szereplő Nikolics Nemanja a szünet után lépett pályára és végigjátszotta a második félidőt, kétszer került komoly gólhelyzetbe, ám nem tudott betalálni.

Az MLS góllövőlistáján 16 találattal éllovas magyar válogatott csatárnak három világbajnok csapattársa is volt: az aranylabdás brazil Kaká, a spanyol David Villa, illetve a német Bastian Schweinsteiger, akivel egyébként klubtársak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!