Labdarúgás

2020.01.13. 09:52

Soroksáron győzött a MÁV FC

Február elején folytatódnak a küzdelmek a másodosztályú bajnokságban. Épp ezért gőzerővel készülnek a csapatok a folytatásra.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A Szolnoki MÁV FC legénysége a Soroksár otthonában játszotta első tesztmeccsét. A szolnoki klub honlapjának tájékoztatása szerint, már a 4. percben nekikezdett a gólgyártásnak a szolnoki gárda, Rokszin Ádám révén. A folytatásban felváltva kerültek veszélybe a kapuk, de a kapusok, mint a Szolnoknál Csáki Kálmán, többször is bravúrral hárítottak. A szünetben mindkét csapatnál cseréltek az edzők. A kék-fehér alakulat hamar döntésre vitte a dolgot, a második játékrész elején előbb Annus Árpád, majd Simon Attila találatával már három góllal is vezettek. A hazaiak a végjátékban az U20-as válogatott Szerető Krisztofer találatával szépítettek az álláson, 1–3.

A tervek a szerint szombaton, idegenben a szlovák Kassa ellen játszik egy újabb tesztmérkőzést a MÁV FC.

Soroksár–Szolnoki MÁV FC 1–3 (0–1)

Szolnok, I. félidő: Csáki – Csirmaz, Papp, Horgosi, Szabó R., Bárdos – Berdó, Sitku, Rokszin – Vólent, Kurdics

II. félidő: Molnár-Farkas T. – Szabó P., Ágoston, Kovács O., Tamás L., Kotula – Földi M., Csoszánszki, Haász – Simon A., Annus.

Vezetőedző: Csábi József

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában