Nagyvásznon a legenda

2017.07.10. 15:46

Freddie Mercury 2018 végén tér vissza a mozikba

Utoljára tavaly novemberben érkeztek hírek a Queen legendás énekesének, Freddie Mercurynak az életét feldolgozó filmről. Most végre kiderült sok részlet, egyebek között az is, hogy a Bohemian Rhapsody 2018. végén lesz látható a mozikban, és az is, hogy Sacha Baron Cohen visszalépése után, ki kapta meg a főszerepet.

A Freddie Mercury életéről szóló film, a Bohemian Rhapsody, azaz „Bohém rapszódia” 2018 decemberétől lesz látható – adta hírül az MTI. Mint kiderült, már pontos dátum is van, épp karácsonykor debütál az alkotás, amelynek munkálatai egyébként még gyerekcipőben járnak. A rajongók örülhetnek azonban, mert a már-már „elátkozottnak” tűnő terv – hiszen a Sony már korábban próbálkozott egy ilyen film tető alá hozásával, de az a projekt végleg meghiúsult -, végre megvalósulni látszik.

Most egyre biztatóbbak a kilátások: miután a Borat sztárja, Sacha Baron Cohen visszalépett, végre megtalálták a tökéletes karaktert a főszerepre, méghozzá Rami Malek amerikai színész, a Twilight és számos sorozat sztárjának személyében. Ugyancsak jó hír, hogy Malek után megvan a Queen dobosaként legendává vált Roger Taylor megformálója is, aki az EastEnders című drámasorozatból és az X-Men: Apokalipszisből ismerős Ben Hardy lesz. A banda másik két tagját alakító színészt és a többi mellékszereplőt még keresik.

A produkció forgatókönyvén Anthony McCarten dolgozik, rendezni pedig a Közönséges bűnözőket és a legtöbb X-Men mozit is jegyző Bryan Singer fogja.

Freddie Mercury 1991-ben, 45 éves korában halt meg; halálát tüdőgyulladás okozta.

 

Címkék#Queen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!