időjárás

2018.03.09. 16:26

Szombaton is kellemes időre van kilátás

Többnyire napos idő várható, estétől azonban több helyen számíthatunk kisebb csapadékra. A maximumok a 16 fokot is elérhetik.

Közepesen, majd az éjszakai óráktól egyre inkább erősen felhős idő várható, csak délnyugaton lesz fátyolfelhős az ég. Reggelre az Északi-középhegység térségében és az Észak-Alföldön helyenként köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződhet.

Szombaton a köd feloszlása után inkább csak rövidebb napos időszakok lehetnek, több szűrt napsütésre esetleg a középső tájakon és északnyugaton számíthatunk. Szombat estig az északkeleti tájakon, majd később helyenként már másutt is kialakulhat kisebb eső, zápor. A délnyugati szelet pénteken a keleti megyékben, szombaton pedig főként a Dél-Dunántúlon kísérik erős lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és +6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton általában 12 és 16, északkeleten 8 és 11 fok között valószínű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!