Sztárvilág

2009.03.19. 16:03

Érthetetlen tragédia! Meghalt Natasha Richardson

Egyszerű síbalesetnek indult, haláleset lett belőle. Natasha Richardson angol színésznő, Liam Neeson felesége egy kanadai sípályán esett el, és beütötte a fejét. Nem sokkal később kómába esett, és nem lehetett megmenteni.

Kiskegyed

Semmi nem utalt arra, mekkora a baj. Miután elesett, a színésznő nevetve fölállt, és nem volt hajlandó orvossal megvizsgáltatni magát - erről még egy nyilatkozatot is aláírt. Kicsit később erős fejfájásra panaszkodott. Nem sokkal azután, hogy kórházba vitték, kómába esett. Férje új filmjének forgatásáról hanyatt-homlok sietett a kórházba, majd magángéppel New Yorkba szállította a sérültet – a barátok szerint azért, hogy családja körében halhasson meg. 45 évesen ment el.

Lekapcsolták a gépről

A színésznő állapota olyan súlyos volt, hogy a családtagok beleegyezésével lekapcsolták arról a gépről, amely életben tartotta. Néhány órával később meghalt.

Híres családból származott

Natasha édesanyja Vanessa Redgrave Oscar-díjas színésznő, édesapja a szintén Oscar-díjas Tony Richardson. Nagyapja Sir Michael Redgrave, aki a maga idejében Anglia egyik leghíresebb színésze volt. Maga Natasha, bár több sikeres filmben is szerepelt, inkább színpadi színésznő volt, és nem hozott szégyent a családja: a Kabaré főszerepéért Tony-díjat kapott. Nem vetette meg a televíziót sem, szerepelt például az amerikai Top Shef című valóságshow-ban. Natasha és Liam 1993-ban ismerkedtek meg, amikor a Broadwayn együtt játszottak egy darabban. Szerelembe estek, és egy évvel később összeházasodtak. A filmvásznon a Nell, a remetelány című filmben láthattuk őket együtt. Két fiuk született.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!