Sztárvilág

2009.03.26. 14:16

Mégis igaz, Rendes Zoltán nyáron elveszi Czippán Anettet!

Azt csiripelték múlt héten a verebek, hogy a néhány hónapja összejött szerelmespár máris az esküvőt tervezgeti! Ezt akkor a TV2-nél cáfolták, de kiderült az igazság, lagzi lesz!

Kiskegyed

Reklámfilmet forgatott az Aktív stúdiójában Rendes Zoltán csapata, aki a TV2 kreatív vezetője. Ennek során találkozott a férfi az új műsorvezető nővel, Czippán Anettel, aki Gombos Edinát váltotta a munkában, miután Edina szülési szabadságra ment. A szerelmesek az első időben titkolták kapcsolatukat, mert Anett attól tartott, hogy sokan úgy gondolják, hogy a befolyása miatt van Zoltánnal.

Álomesküvő várható?

Nemrég költözött Anett párjához, hogy ne minden reggelt együtt töltsenek. Saját elmondásuk szerint végre igazából boldogok és nincs semmi, ami beárnyékolhatná szerelmüket. A folyosói pletykák már a múlt héten is arról szóltak, hogy nyáron Zoltán oltár elé vezeti ifjú kedvesét. Ehhez azonban először el kellett válnia feleségétől, ugyanis papíron még nős volt a férfi. Tegnap azonban hivatalosan is kimondták, hogy házasságának vége, így semmi sem áll Anettel közös boldogságuk útjában.

Leánykérés Afrikában

Nem átlagos helyszínt választott Zoltán arra, hogy megkérje szerelme kezét. Egészen az Egyenlítőig, Afrikába repítette Anettet, aki a nagy kérdés hallatán azt hitte, párja csak viccel. Természetesen nevetve igent mondott, de másnap már gyűrű is csillogott az ujján, így biztos lehetett benne, hogy kedvese nem tréfált. "A bejelentéssel azért vártunk eddig, mert tegnap mondták ki hivatalosan a válásomat. Már tervezzük az esküvőt, amely nyáron lesz, szabadtéren és szűk körben." - mondta el Zoltán a Blikknek, így várhatóan nem az év álomesküvője díjra pályáznak majd.Együtt gyakorolják a babázást

Bár mindketten szeretnének gyereket, az ifjú párnak egyelőre be kell érnie egy kutyababával, amivel legalább annyit kell foglalkozni, mint egy újszülöttel. Anett a lapnak elmondta, hogy a cseppnyi Jack Russel terrierhez háromóránként fel kell kelni,hogy megetessék. Nem csoda, hogy afféle "előgyerekként" gondolnak a blökire!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!