Sztárvilág

2009.10.09. 10:45

Kucsera Gábor mostanában sűrűn babázik

Az elmúlt hetekben nemcsak régi-új kedvese oldalán lehet gyakran látni Kucsera Gábort, hanem két tündéri baba társaságában. De vajon kik ezek a gyerekek?

Kiskegyed Online

Eltűnt a bulvárlapok hasábjairól a sármos kajakos. Csak annyit tudni róla, ami amúgy is nyilvánvaló egy világbajnok sportolóval kapcsolatban: edzések, versenyek, aztán újra edzések. Csak nem elege lett a celeblétből?

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Megunta a reflektorfényt Kucsera Gábor. Talán nem véletlenül...
[/caption]

Elég volt a felhajtásból!

„De! Nagyon elegem lett! – mondta el a Tereferének Kucsera Gábor – Eleve én nem szeretnék celeb lenni, mert zavar, hogy olyan embereket, akik elég sokat letettek az asztalra, egy kalap alatt emlegetik a valóság show „hősökkel”.Még egyszer nem vállalnám az afrikai kalandot sem, maximum kamerák nélkül, a barátaimmal. Ennyi bőven elég volt. Ráadásul a sport az egy olyan dolog, hogy nem tűri meg maga körül a celebléttel együtt járó partik és felhajtások tömkelegét. A kettő együtt nem megy. Tudatos ez a nagy csönd körülöttem. Hazajöttünk a világbajnokságról, és egy hónapig még a telefonom is kikapcsoltam. Jólesett ez a nyugalom”

Jobb helye van a sportlapokban

Gábor élvezi, hogy újra inkább a sportlapok hasábjain írnak róla, s, hogy többet foglalkozhat családjával. „Több helyen is lakom: a szüleimnél, a barátnőmnél, Kammerernél…Így nagyon jó! Ha hazamegyek, a szüleim kényeztetnek, én pedig kibabázom magam, mert a közelben lakó nővéremnek van egy másfél éves kisfia. Én vagyok a keresztapja, és van még egy másfél éves keresztlányom is. Ha velük vagyok, élvezem, hogy kicsit babázhatok.Saját baba tíz éven belül

Bár Kucsera Gábor imádja a két keresztgyerekét, és élvezi a babázás minden percét, sajáton egyelőre még nem gondolkodik. „A tízéves tervben talán benne van a baba-projekt, de előbb nem igazán. A nővéreméknél és a keresztlányoméknál is látom, mekkora felelősség egy gyerek, én pedig nem úgy szeretnék apa lenni, hogy az edzőtáborok, versenyek miatt csak elvétve látom a saját gyerekemet. Amíg aktívan sportolok, nincs értelme a családalapításnak.”

Újra a régi kedvessel

Ennek pedig nyilván kevésbé örül Gábor kedvese, Sári Évi, akivel néhány hónapos szünet után újra összejöttek. „Igen, újra együtt vagyunk” – mondta szűkszavúan Gábor, azonban akár csak régen, úgy most sem most sem szeretne a magánéletéről beszélni.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!