Sztárvilág

2010.08.30. 08:34

Álmodj hintát!

A sztármami is gyerekké válik, amikor a sztárcsemetét játszótérre viszi.

NANA.HU

Van olyan sztár, aki saját kalandparkot építtet a csemetéjének, de többségük nem akarja, hogy a kicsi elkanászodjon, ezért ugyanarra a játszótérre hordja, ahová a közönséges földi halandók járnak. Így aztán bárki megcsodálhatja, hogyan hintázik, homokozik a gyerkőc, akinek szülőjét a vászonról ismerjük.


A sztárcsemete még nem dolgozott meg sztárságáért, s szegény - ha tudná, mivel jár mindez - valószínűleg nem is nagyon szeretne. Hiszen a bevállalós, nem a világtól elzártan élő hírességek csemetéinek születésüktől fogva hozzá kell szokniuk a vakuk villanásaihoz, és a lesifotósok hadához. Halle Berry kislány például már meg sem rezzen ilyetén szituációban, inkább - holmi védekező reakcióként - kedvesen mosolyog és integet a bulvárhadnak.

Sok sztármami és -papi pedig - a képek tanúsága szerint - jobban élvezi a homokozó csúszda és hinta okozta örömöket, mint a bébi. S, ha magunkba nézünk, ki ne szeretné átélni azt az érzést, amikor még minden, de minden mindegy volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!