tragédia

2018.12.18. 13:29

A Dunába zuhant az autójával és meghalt egy román énekesnő

A 33 éves előadó Krassó-Szörény megyében élő szüleihez igyekezett, amikor a szerencsétlenség történt.

Forrás: maszol.ro

Lesodródott a csúszós útról a gépkocsijával, a Dunába zuhant és megfulladt Anca Pop román popénekesnő. A hírtelevíziók beszámolói szerint a baleset a DN 57-es jelzésű úton, a Mehedinți megyei Sviniţa község közelében történt – írja a Maszol.

A Goran Bregoviccsal való együttműködése után ismertté vált 33 éves előadó a Krassó-Szörény megyében élő szüleihez igyekezett, amikor szerencsétlenség történt.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=52&v=YwWdG3kdosw

A Dunába zuhant gépkocsit a határrendészek fedezték fel, akik értesítették a készenléti felügyelőséget. A búvárok holtan húzták ki Anca Popot az autójából. A rendőrség vizsgálja a nő halálának körülményeit.

Anca Pop gyermek volt, amikor szülei Kanadába menekültek a rendszerváltás előtt. Romániába 2008-ba tért vissza. A Goran Bregoviccsal való együttműködése mellett egy videoklipje is megjelent, amely különösen Nagy-Britanniában aratott sikert. Az énekesnőről megjelent fotósorozat a Playboyban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!