testhezálló szerep

2017.09.18. 13:00

Apa lesz Stohl

December végén Stohl András apa lesz, méghozzá az Álomutazó című szuperprodukcióban. A színész a főhős, Tomi apját játssza majd, egy olyan tudóst, aki az alvásmentes élet feltalálója.

A jelmez Stohl Andrást és Keresztes Ildikót rejti

Stohl elmondása szerint nagyon tud azonosulni a szereppel, mert alvásból mostanában elég kevés jut neki is: „Elismert tudós, az Agyturbó™ feltalálója, az alvásmentes élet megalkotója, igazi lángelme. Céltudatos és fenemód szigorú, épp ezért nem könnyű megfelelni az elvárásainak” – meséli Stohl a szerepéről, amit december végén láthat majd a nagyérdemű a volt SYMA csarnokban.

„Én általában olyan szerepeket játszom, akiről mindenki azt hiszi, hogy egy zord, kemény fickó, de a végén kiderül, vaj szívem van”

– árul el egy titkot a darabból Stohl, aki a minap találkozott a mesemusicalbeli szerepének jelmezével, mint ahogy szereplőtársa, Keresztes Ildikó is először öltötte magára Rém jelmezét. Ő az Álomutazóban a rémálmok szakértője lesz.

„Ha sikítva ébredsz az éjszaka közepén, valószínűleg az ő keze van a dologban”

- foglalja össze röviden Keresztes, hogy kit alakít majd, hozzátéve, hogy a szerep azért nem csak rémisztő, de nagyon humoros is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!