Szívesen szelfizik

2017.07.05. 16:04

Aston Kutcher: „Imádom Budapestet, gyönyörű város!”

Hollywood egyik első számú szívtiprója, Ashton Kutcher, hazánkban, a fővárosban tölti az egész nyarat. A Két pasi meg egy kicsi, valamint számos kasszasiker sztárja feleségét, a szintén színész Mila Kunist kísérte el Magyarországra, aki a The Spy Who Dumped Me című vígjátékot forgatja nálunk.

Forrás: wikipedia.com

Nem véletlenül emlegetik szívtipróként, sőt sokan kifejezetten „szívtörőként” a sármos színészt, Ashton Kutchert; hiszen mielőtt megállapodott volna a korban hozzáillő, csábos Mila Kunis mellett, évekig a nála 16 évvel idősebb Demi Moore-t boldogította. Amikor Kutcher megcsalta, majd elhagyta Demit, magára haragította fél Hollywoodot, ha nem a fél világot, ugyanis a színésznő alig három hét alatt csonttá fogyott, önmaga árnyékává vált, és közös ismerőseik szerint félő volt, hogy végez magával.

Szerencsére mindez nem következett be, Demi kénytelen-kelletlen lenyelte a békát, nehezen, de kiheverte a csalódást, Kutcher pedig egyelőre – legalábbis a Daily Mail és a TMZ szerint –, ebből az új kapcsolatból nem kacsintgat ki. Szemmel láthatóan boldog ukrán származású, szépséges feleségével, Milával, és már két gyermekük is van.

Persze mielőtt elvesznénk Ashton Kutcher nőügyeinek taglalásában, illetve a múltidézésben, lássuk, hogyan fedezi fel a sztár hazánk szépségeit, és persze arról sem feledkezünk meg, hogy eláruljuk az autogramvadászoknak, bizony, érdemes a színész lakhelye előtt „szobrozni”, mert rendkívül barátságos.

Az európai, azaz magyarországi vakáció egészen szeptemberig elhúzódik majd, ezért Mila és Ashton, Bruce Willishez és számos hollywoodi sztárhoz hasonlóan, az otthonosságot és nem a szállodát részesíti előnyben. Pazar budai villát béreltek nekik és az apróságoknak, Wyattnek és Dimitrinek – mint azt egyebek között a Blikk is megírta.

És hogy mivel tölti az időt Mr. Kutcher, amíg szépséges felesége forgat? Nos, egyelőre arról nincsen hír, hogy feltűnt volna neki a magyar lányok szépsége, de arról igen, hogy a fővárosunké annál inkább!

A lap munkatársának sikerült elcsípnie a sztárt egy budai kávézóban, és kiderült, hogy Kutcher mindenféle sztárallűrtől mentesen viselkedik, sőt. Barátságos, közvetlen, hagyja magát fényképezni és szívesen beszélget is. „Imádom Budapestet, gyönyörű város” – mondta, amikor arról faggatták, hogy tetszik neki a főváros, így remélhetőleg a nyáron, néhány forgatási szünetben, Kunisszal együtt más városokba, településekre is ellátogat.

Visszatérve a színész szívélyességére, és már-már hétköznapinak nevezhető magatartására, nem is beszélve az ígéretünkről, amely szerint eláruljuk, hogy a rajongóknak hol érdemes keresniük, íme! Látták, egyebek között, Sparban vásárolgatni; müzlit vett a gyerekeinek, mások pedig a Csaba utcában fotózták le, amint szerelmesen andalog a feleségével. Komoly „fegyvertény” a kitartó rajongóknak, hogy nem kell testőrökkel küszködniük, Kutcher a jelek szerint elvan díszkíséret nélkül. Magyar rendszámú autóval közlekedik, a napokban pedig a Finomító Kantin elnevezésű helyen látták, ahol éppen vacsorát vett.

[embed]]

Tehát összefoglalva az eddigiket, ha Ön is Kutcher rajongója, egyelőre leginkább budai plázákban és a fent említett vendéglátóipari helyeken, boltokban van rá esélye, hogy megtalálja. Ha pedig sikerült, ne habozzon „leszólítani”, hiszen nem biztos, hogy lesz még egyszer lehetősége közös fotót készítenie a sztárral!

Csak aztán nehogy a végén Mila Kunis féltékeny legyen a sok-sok szelfi miatt, hiszen a magyar lányok messze földön híresek a szépségükről, Kutcherről pedig sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy rossz ízlése lenne a hölgyek terén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!