Válás után

2019.08.28. 12:20

Böde Danira újra rátalált a szerelem

Hosszú hónapok magánéleti válsága után Böde Dániel úgy döntött feleségével, hogy a jövőben külön nevelik három gyermeküket. Bödére később újra rátalált a szerelem a Fradi kézilabdakapusának a személyében.

Budapest, 2018. február 24. A ferencvárosi Böde Dániel ünnepli gólját a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Ferencváros - Budapest Honvéd mérkõzésen a fõvárosi Groupama Arénában 2018. február 24-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Böde Dánielt eddig kiváló labdarúgóként, igazi családapaként és szerető férjként ismertük. A Ferencvárostól hét év után tért haza Paksra, és alig várta, hogy szülőfalujában, Madocsán építkezzen, majd ott éljen feleségével és három gyermekével. Aztán bekövetkezett az, amire sokan nem gondoltak volna. A csatár házassága megromlott, és ezen az idén áprilisban megszületett harmadik baba sem segített. Feleségével közösen nagyon nehéz döntést hoztak.

Időközben pedig Böde Dánielt már egy fradista sportoló, Bíró Blanka kézilabdakapus oldalán lehetett látni – írja a Ripost.

Együtt szurkoltak a Fradinak

„Aki ismeri Danit, az tudhatja, mindent megtett a házasságáért, a családjáért, azonban volt egy pont, amikor nem ment tovább” – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor. – „Blankával először a Ferencváros-Dinamo Zagreb BL-selejtezőn láthatta több ember. Együtt érkeztek a VIP-páholyba, végig egymás mellett ültek, szurkoltak, és mindenki láthatta, hogy együtt vannak, nem titkolóznak.”

Egy másik, a párt jól ismerő személy is megerősítette a Ripost információját, hogy Dani és Blanka néhány hónapja egy párt alkot.

Bíró Blanka a válogatott kapusaként
Fotó: Kovács Anikó / MTI

A lap kereste a jelenleg Pakson futballozó Bödét, azonban a csatár és a klub sem kívánt reagálni értesülésükre.

Bíró Blanka klubja, a Ferencváros a Ripost kérdésére annyit válaszolt, hogy a kézilabdázó az FTC női kézilabdacsapata előtt álló feladatokra koncentrál.

Bíró egyébként Bödéhez hasonlóan szintén a ferencvárosi tábor nagy kedvence. A kézilabdázók gyakran járnak a focisták bajnokiaira, talán itt talált egymásra a két sportoló. A 24 éves kapus 2016 óta erősíti a zöld-fehéreket, és a válogatottal már világ- és Európa-bajnokságon is járt.

Borítókép: Böde Dániel még a Fradi mezében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!