meghökkentő bejelentés

2019.08.11. 14:14

Vége Miley Cyrus és Liam Hemsworth házasságának

A pár négy év után tavaly decemberben mondta ki az igent, de karrierjük miatt lassan elhidegültek egymástól.

Forrás: AFP/NurPhoto

Fotó: Xavier Collin

Miley Cyrus sajtósa szombaton a People magazinnak eljuttatott közleményében tudatta a világgal, hogy a sztárpár a szakítás mellett döntött – írja a hirado.hu.

„Folyamatosan fejlődő és változó egyénekként arra jutottak, hogy most önmagukra és a karrierjükre szeretnének koncentrálni. Közös kedvenceiknek ezentúl is legjobb gazdáik szeretnének maradni. Továbbá kérik, hogy mindenki tartsa tiszteletben a magánéletüket ebben az átmeneti időszakban” – szól a meghökkentő bejelentés.

Mindeközben az E! magazinnak nyilatkozó ismerős az okokra is rávilágított, mely az eltávolodás volt, karrierjük ugyanis a világ más-más városaiba szólította őket, emiatt pedig hónapok óta nagy volt közöttük a feszültség.

A pár négy év után tavaly decemberben mondta ki az igent a Cyrus család Nashville-i birtokán. A fiatalok azonban már épp azt a tüzet nem érezték a kapcsolatukban, ami tavaly karácsonykor arra késztette őket, hogy összeházasodjanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!