Járvány

2020.03.25. 12:08

Idris Elba: a kapcsolatok és az emberiség próbája a járvány

A színész közösségi oldalán beszélt érzéseiről.

Forrás: Shutterstock

Idris Elba színész két héttel ezelőtt tudta meg, hogy koronavírussal fertőződött. Sajnos a betegséget felesége is elkapta, hiszen a nő nap mint nap odaadóan ápolta férjét – írja a Lokál.

A színész közösségi oldalán beszélt érzéseiről az elmúlt időszakkal és a karanténnal kapcsolatban. „Eddig még jól vagyok. A lelkemmel is próbálok foglalkozni, tisztán tartani a fejem. Szerencsés vagyok, mert nem nagyon vannak tüneteim. Ez egy igen nagy próbatétel az emberi kapcsolatoknak és az emberiségnek egyaránt” – vallott lelkiállapotáról a színész.

Elba hozzátette, hogy felesége is jól van, nincsenek súlyosabb tünetei.

Egy közös videójukban, Sabrina elárulta, ez azonban bármikor változhat.

„Örülök, hogy nincsenek erősebb tüneteim, és egyelőre semmit nem észleltem magamon, amit kicsit furcsállok is. De tudom, ez azonban napokon belül megváltozhat” – beszélt állapotáról a nő.

Idris Elba fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy mennyire elengedhetetlen az óvatosság.

„Nagyon fontos vigyázni, hiszen aki fertőzött, a tudta nélkül is átadhatja másoknak, akiknek lehet, hogy sokkal erősebb és súlyosabb tünetei lesznek majd” – hívja fel a veszélyre a figyelmet a már megfertőzött színész.

A pár elárulta, hogy egyáltalán nem unatkoznak, hiszen rengeteget játszanak, olvasnak, sakkoznak, és igyekeznek sok-sok minőségi időt eltölteni egymással, amire állításuk szerint korábban nem nagyon volt lehetőségük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!