hihetetlen

2019.10.08. 21:37

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül

Egy készülő vígjáték forgatási szünetében sétált ki az utcára, rögtön lefotózták.

US singer Jennifer Lopez arrives at the 2018 American Music Awards on October 9, 2018, in Los Angeles, California. (Photo by Valerie MACON / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Egy híresség – persze ha kiváltképp a pop- és filmkultúrában szerzett magának hírnevet – egyszerűségével sokszor több rajongót tud maga mellé állítani, mintha folyton kifogástalanul mutatkozna – írja a hirado.hu.

Jennifer Lopez rengeteg protokoll eseményen mutatta már meg szépségét és bombázó alakját szebbnél szebb ruhában, most viszont copfba fogta a haját, és smink nélkül lépett ki New York utcáira, ahogyan az a Hollywoodlife képein is látszik.

Egy készülő vígjáték, az Owen Wilsonnal forgó Marry Me forgatási szünetében lépett le a stábtól, de a sportcipő, leggings, pulcsi kombináció egyáltalán nem zavarta abban, hogy az utca emberével összefusson. Jent egyre többször emlegetik, mint az Oscar-díj várományosát a Wall Street pillangóiban megformázott Ramona szerepéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!