UK Festival Awards

2019.12.06. 10:30

Ismét a Sziget lett az angolok kedvenc külföldi fesztiválja

2018 után idén is tarolt a magyar rendezvény.

Budapest, 2019. augusztus 13. Közönség a finn Alma (Alma-Sofia Miettinen) énekes-dalszerzõ koncertjén a 27. Sziget fesztiválon az óbudai Hajógyári-szigeten 2019. augusztus 13-án. MTI/Mónus Márton

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Idén is a Szigetet választották a legjobb külföldi fesztiválnak a UK Festival Awards díjátadóján, ahol egy kategóriában a kontinens Anglián kívüli fesztiváljait is díjazzák – közölte a Sziget sajtóirodája.

Péntekre virradó éjszaka adták át az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában a legjobb Anglián kívüli fesztivált is megválasztották.

A „Best Overseas Festival”, azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában 2018 után idén is a Sziget vitte el a pálmát.

A díjátadó Facebook-odalán közzétett eredmények szerint a legjobb nagyfesztivál idén is a Donington parki Download lett, a legjobb közepes méretű fesztivál a Bluedot, a legjobb fellépőlistáért pedig a Parklife Festival-t díjazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!