életre kelt avatárok

2017.11.08. 16:24

Jack Black megtalálta önmagában a kamaszlányt (videó)

Újraéled a Jumanji, és ezúttal a remek komikus és zenész, Jack Black nyilatkozott arról, hogy miért vállalta el a szerepet.

A Jumanji – Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle, hazai bemutató: karácsony) upgrade-eli a régi filmet: Robin Williams klasszikus vígjátékának folytatásában az egykori táblás játék helyét egy videojáték veszi át, amely beszippantja a vele próbálkozó kamaszokat, akik a játék kedvéért választotta avatárjaik formájában születnek benne újra.

A rendező a teljes hitelesség kedvéért igazi nagy játékosokra osztotta a szerepet: Jack Black-ről mindenki tudja, hogy él-hal a játékokért.

„Én ott voltam a videojátékok születésénél”

– büszkélkedett újságíróknak a komikus színész.

„Sőt, az első színészi szerepem is egy videojáték, a Pitfall Harry szinkronizálása volt talán ’82-ben. Mostanában meg a fiaim kedvéért tanultam ki a Minecraftot. És mert önfeláldozó apa vagyok, a Grand Theft Auto V-ben is begyakoroltam magamat”

A színész azt is elárulta, hogy a filmben egy 16 éves, csinos és önimádó csajt játszik: szóval, nem is annyira a játékost kellett felfedeznie magában, hanem a benne bujkáló kamaszlányt. És azt állítja: sikerült.

Forrás: ICPress

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!