shoppingoltak

2019.12.01. 22:18

Jennifer Lopez is kihasználta a black friday-t

Nem valószínű, hogy a nagy áresés miatt időzítette ő és családja erre a napra a vásárlást.

Forrás: Shutterstock

Nyilvánvalóan nem a spórolás motiválta Jennifer Lopezt és Alex Ronriguezt, hogy lányaikkal, Emme-mel, és Ellával belevessék magukat az őrületbe fekete pénteken. De akkor is furcsa, ha egy sztárpár a legnagyobb nyüzsgés kellős közepén ér csak rá egy kis shoppingolásra, mert akkor van a legkisebb esélyük a rejtőzködésre -írja a Hollywoodlife alapján a Híradó.

Az mondjuk egy másik kérdés, hogy mit jelenthet a Black Friday Beverly Hills-ben, mennyiről mennyire szállítják le a milliomosok lakta városrészben az árakat, illetve, hogy ez mennyiben érdekli a lakosokat.

A-Rod és J. Lo is talpig fekete szettben vette nyakába a boltokat, egyedül Jennifer fehér sportcipője borította a pár egységét, amit amúgy a két, nem egymástól származó kamaszlány teljesen átlagos, jóval színesebb öltözéke tört még meg.

Természetesen a család felbukkanása nagy érdeklődést váltott ki, főleg amikor az egyik üzletben Jen egy pink pulcsit nézegetett felpróbálásra, amit az ott tartózkodók hangos tetszésnyilvánítással is értékeltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!