Elváltak útjaik

2019.02.26. 16:00

Katie Holmes és Jamie Foxx szakítottak

Az Oscar-gála utáni partikon kapott szárnyra a hír: a Ray, a Minden héten háború és a Django elszabadul című filmek sztárja újra facér.

Forrás: AFP / Shutterstock

Fotó: Dennis Van Tine / Geisler-Fotopres / Geisler-Fotopress / dpa Picture-Alliance

Noha tavaly ősszel még egybekelésüket tervezgették, Jamie Foxx legfrissebb nyilatkozata szerint ő és Katie Holmes szakítottak. A színész részt vett az Oscar-gála utáni afterpartikon, az Entertainment Studios fogadásán beszédet is mondott. Ekkor – egy, a Us Weeklynek nyilatkozó szemtanú szerint – Jamie házaspárokról és egyedülálló szülőkről beszélt,

majd egyszer csak elejtette a hírt a mondandója közepén, magát úgy definiálva, mint szingli férfi.

Még aznap este Jamie-t nem mással, mint a Gossip Girl szépségével, Jessica Szohrral látták, mindketten részt vettek a Mercedes-Benz, a Vanity Fair és Beyoncé és Jay-Z buliján – számol be róla a hirado.hu.

Jamie Foxx Says He's 'Single,' Hangs with Jessica Szohr at Oscars After Parties – https://t.co/tWAYIGfbSV pic.twitter.com/KiU8WVkgTH

A pár állítólag 2013 óta volt együtt, kapcsolatukat azonban azért óvták annyira a nyilvánosságtól, mert Katie és Tom Cruise válásában volt egy titkos 4 éves záradék, mely szerint a színésznő nem mutatkozhatott új férfival – idézi fel a meglepő körülményeket a hirado.hu cikke.

Borítókép: Katie Holmes és Jamie Foxx

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!