Jelzett a szervezete

2018.03.21. 11:10

Kiss Ramóna belebetegedett a túlhajszoltságba

Kiss Ramóna annyira elhivatott a szakmájában, hogy képtelen leállni. A szervezete azonban nem bírta tovább a terhelést: úgy megbetegedett, hogy kényszerpihenőre küldték.

Budapest, 2012. május 29. Kiss Ramóna színész (b) szerepel az RTL Klub televízió Barátok közt című magyar sorozatának forgatásán, a Magyar Grundy Ufa Kft. budapesti stúdiójában. MTI Fotó: Kollányi Péter

Forrás: MTI

Fotó: Kollányi Péter

Harminchárom éves korára megteremtett magának mindent, ami egy boldog, kiegyensúlyozott élethez kell. Kétség sem fér hozzá, hogy ehhez az utóbbi években meg kellett feszülnie, gyakran túl is vállalta magát, de nem volt kérdés, hogy megéri-e áldozatokat hozni. A sikerei magukért beszélnek: hazánk egyik legfoglalkoztatottabb színésznője, aki műsorvezetőként is maximálisan helytáll – írja a Vasárnap Reggel.

Álltam édesapámék balatoni büféjében, és csak remélni mertem, hogy egyszer megismerik az emberek a nevemet. Szinte képtelenség, hogy azóta mekkorát fordult velem a világ – mondja Rami.

„Merek nagyot álmodni”

A családja és a szerelme, Lékai Máté mindenben mellette állnak, mégsem szólnak bele a dolgaiba. Hagyják, hogy maga hozza meg a döntéseit.

Elszántan küzdök a céljaimért, haladok előre. És ami a legfontosabb, merek nagyot álmodni, talán ennek köszönhetem, hogy ott tartok, ahol, hogy ilyen színes a pályám és ezáltal az életem is. És persze rengeteget hozok otthonról. A szüleim csodálatos emberek, akik mindvégig képesek voltak a földön tartani – teszi hozzá a híresség, akit nemsokára egy egészen új szerepben láthatnak a nézők, ugyanis a Talpra, magyar! című rockmusicalben ő játssza majd Laborfalvi Rózát. A próbák hetek óta folynak, azonban a színésznő kénytelen volt kihagyni pár napot, úgy ledöntötte a lábáról az influenza.

„Összességében oda­figyelek magamra”

A gyors gyógyulás érdekében vitamininjekciókat és infúziót kapott, és pár napig ágyban maradt. Rég nem volt már ilyen beteg! A színésznő mindig nehezen engedi ki a kezéből a gyeplőt, de, mint mondja, első az egészség!

Munkamániás vagyok, most mégsem volt kérdés, hogy le kell mondanom a teendőimet. Nem volt más választás. De a szervezet jelzéseire mindig figyelni kell, így egy kicsit tudtam pihenni most. A kimerültség, a túlhajszoltság biztosan közrejátszik abban, hogy lebetegedtem, de azt gondolom, hogy összességében odafigyelek magamra. Rendszeresen mozgok, ügyelek a táplálkozásra, és tinédzserkoromban fordult elő velem utoljára, hogy rám kellett szólni, hogy öltözzek fel rendesen – teszi hozzá nevetve.

Egy ország zárta a szívébe

Kiss Ramóna tizenhat évig volt a Barátok közt Szentmihályi Zsófija. Évek óta játszik színházban. Nemrég mutatták be A miniszter félrelép című darabot, korábban pedig többek között Hujber Ferenccel szerepelt együtt a „Ma estére szabad a kecó” című előadásban. Tavaly Puskás Petivel ketten vezették a „Celeb vagyok, ments ki innen!” című műsort. Amikor pedig megkapta az X-Faktor vezetését, hamar kiderült, hogy még ez a szerep is jól áll neki.

Borítókép: Kiss Ramóna színész szerepel az RTL Klub Televízió Barátok közt című magyar sorozatának forgatásán, a Magyar Grundy Ufa Kft. budapesti stúdiójában / MTI Fotó: Kollányi Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!