tündérszépek

2019.01.21. 14:56

Kocsis Korinna: nagy lehetőségeket rejthet egy megyei szépségverseny

A nemzetközileg elismert modell karrierje is így kezdődött. A lány a Tündérszépek indulóinak is szolgált tanáccsal.

Kocsis Korinna számos szépségversenyen szerepelt már, és ért el komoly sikereket. A gyönyörű jákfai lány első megmérettetése a Vas Népe által megszervezett Vas megye szépe verseny volt, melyet 2008-ban, mindössze 17 évesen meg is nyert. Egy évvel később, 2009-ben őt választották Miss Earth Hungary-nak, majd 2013-ban jelentkezett a Szépségkirálynő című műsorba, ahol közönségdíjas lett, és megnyerte a Miss International címet, amiről azonban lemondott.

2016-ban Magyarországot képviselte a világ egyik legrangosabb szépségversenyén a Miss Supranationalen, Lengyelországban.

A lányt a döntő napján a negyedik udvarhölgynek választották, ami azt jelentette, hogy ő lett a világ ötödik, és Európa első legszebb nője, ugyanis az öreg kontinensről senki sem előzte meg.

A verseny után már aligha kellett bárkinek is bemutatni, hogy ki is az a Kocsis Korinna.

A gyönyörű modellel a Tündérszépek nevű megyei szépségverseny kapcsán Szalay Dávid készített interjút.

Szerinted miért érdemes szépségversenyre jelentkezni?

Aki érez némi affinitást a szépségiparhoz és a versenyek világához, nekik mindenképpen érdemes jelentkezni, mivel rendkívül sok lehetőséget rejtegethet egy ilyen megmérettetés. Manapság szinte minden a kapcsolatokon múlik, ebből a szempontból pedig kiváló ugródeszka lehet egy szépségverseny. A verseny által ki lehet próbálni, hogy milyen egy forgatás és fotózás, milyen színpadon, kamerák előtt szerepelni.

Mi az, amit neked nyújtottak a szépségversenyek?

Elsősorban azt mondhatom, hogy országos ismertségre a szépségversenyek által tehettem szert. Tulajdonképpen ezek indították el a karrieremet. A versenyek után rengeteg felkérést kaptam különböző cégektől fotózásra, divatbemutatókra és reklámfilm forgatásokra. Ezek kapcsán hamar belekerültem a körforgásba, így pár év alatt – természetesen a kitartó munkának, alázatosságnak köszönhetően – idehaza és külföldön is sok munkám lett.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy az elmúlt években több nemzetközi cégnek is a márkanagykövete lehettem, többek között: az olasz Calzedoniának, azt osztrák Grawe életbiztosítónak és a Sternhagen indiai cégnek.

Mit üzensz a jelentkezőknek?

Azt üzenem, hogy legyenek szerények, de magabiztosak, illetve tegyék oda magukat a versenyen. Azt gondolom, ha már valaki elindul, akkor százszázalékos teljesítménnyel csinálja végig. Csak pozitívan álljanak hozzá és mosolyogjanak sokat, az már fél siker!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!