meglepő

2019.03.02. 17:00

Majdnem felhagyott a tévézéssel Borbás Marcsi

Nem indult zökkenőmentesen a Gasztroangyal pályája.

Budapest, 2013. április 23. Borbás Mária televíziós mûsorvezetõ az M1 televíziós csatorna Ridikül címû nõi beszélgetõs mûsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Kevesen gondolnák, hogy az ország egy legkedveltebb műsorvezetőjében egykor komolyan felmerült, hogy otthagyja a televíziózást, pedig így történt.

„Huszonhat éves koromban kezdtem televíziós bemondóként dolgozni. Éreztem, hogy nem nekem való, igyekeztem a merev kereteken lazítani, de sorra kaptam a megrovásokat. (…)

Ké­sőbb a Telemázli című vetélkedőt vezettem, de úgy voltam vele, ha csak ez jut, inkább elhagyom a pályát. Amikor lehetett, azonnal léptem.

A körülöttem lévő barátok, kollégák egy része szerint nagyképűen viselkedtem” – nyilatkozta a Médiapiac ma­gazinnak a műsorvezető, akinek az áttörést a Játék határok nélkül hozta meg. Aztán a Főtér című műsorban pedig már szerkesztőként is kipróbálhatta ma­gát, ami segített a saját hangjá­ra találni – írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!