nagy család

2018.12.04. 10:21

Megszületett Eddie Murphy tizedik gyereke

A filmsztár kisfiának Paige Butcher ausztrál modell az édesanyja.

Paige Butcher and Eddie Murphy attend the 20th Annual Hollywood Film Awards in Beverly Hills, California, on November 6, 2016. (Photo by JEAN BAPTISTE LACROIX / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jean Baptiste Lacroix

A pár közleményben hozta nyilvánosságra, hogy Max Charles Murphy pénteken jött világra 3000 grammos súllyal. A kisfiú középső neve Murphy bátyjának, az ugyancsak színész Charlie Murphynak az emlékét őrzi, aki tavaly hunyt el leukémiában.

A 39 éves Butcher és Murphy 2012 óta él együtt, első gyermekük, Izzy kétéves. Eddie Murphy legidősebb gyermeke a 29 éves Eric.

Az amerikai színész tíz gyermeke öt anyától született. Eric édesanyjáról, Paulette McNeelyről keveset tudni, kerüli a sajtónyilvánosságot. Második fiának, az 1990-ben született Christiannak Tamara Hood Johnson az édesanyja.

Murpynek öt gyermeke – Bria, Myles, Shayne, Zola és Bella – született volt feleségétől, Nicole Mitchell Murphytől, akivel 1993 és 2005 között voltak házasok.

A válás után a színész a volt Spice Girllel, Mel B-vel randizgatott, és ebből a kapcsolatból is született egy gyermek. Angel Iris Murphy Brown 2007. április 3-án, Murphy születésnapján jött világra.

Az egyik legjobban fizetett hollywoodi filmsztár és komikus 2016-ban azt nyilatkozta, hogy „élete legragyogóbb részét” jelentik számára a gyermekei. „Az egész életem körülöttük forog” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!