Jó csapatot hoztak össze

2018.10.24. 11:02

Megvan, ki rendezi a John Lennonról és Yoko Onóról szóló filmet

A Universal Pictures dolgozza fel a Beatles legendás alapítójának és feleségének történetét.

Music legend John Lennon and his wife Yoko Ono pose for photographers in Cannes 17 May 1971 where they presented their movies 'Apotheosis' and 'The Flu'. John Lennon et sa femme Yoko Ono posent pour les photographes le 17 mai 1971 à Cannes pour présenter leurs films "Apotheosis" et "The Flu" au Festival du Film. Le chanteur des Beatles a été assassiné le 08 décembre 1980 à New York, à l'âge de 40 ans. (Photo by AFP)

Februárban jelent meg először a hír, hogy Yoko Ono neves producerrel dolgozik a Lennonhoz fűződő kapcsolatáról szóló filmen – idézi fel a hetediksor.hu. Mint arról a portál beszámol, a stúdió azóta a tökéletes direktort is megtalálta a projekt élére Jean-Marc Vallée (Mielőtt meghaltam, Hatalmas kis hazugságok) személyében.

A direktor Anthony McCarten (Bohém rapszódia, A legsötétebb óra) forgatókönyvéből dolgozhat, míg a film produceri feladatait Michael De Luca (Phillips kapitány) látja majd el.

Borítókép: Yoko Ono és John Lennon Cannes-ban, 1971. május 17-én. Forrás: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!