képregényfilm

2018.02.18. 18:38

Mondja ki a varázsszót, ha tudja!

Elég annyit mondani: Shazam! és csoda történik – egy tizenéves, árva fiú természetfeletti képességekkel rendelkező, felnőtt szuperhőssé válik.

Davdid F Sandberg-nek ennél némileg többre volt szüksége, hogy csoda történjen vele: a Youtube-on terjedő, házilag gyártott mini horrorjai sikerének köszönhetően rendezhette meg 2016-ban az Amikor kialszik a fény-t, majd annak sikere után egy szintet lépve az Annabelle – Teremtés című horrort, és ezzel tényleg a filmesek szupercsapatába jutott: megaköltségvetésű, képregényfilmet forgat.

A héten megkezdődött a DC Univerzum egy új része, a Shazam forgatása. A főszereplőt Zachary Levi, fiatal változatát Asher Angel, a főgonoszt pedig Mark Strong alakítja.

„Sikeres csapaton kár volna változtatni, ezért a stáb legfontosabb tagjai, az operatőr, a vágó, a látvány- és jelmeztervező mind együtt dolgozott már Sandberggel az Annabelle – Teremtésben”

- nyilatkozták az ICPress-nek.

A könnyedén felnőtt szuperhőssé változó, de a szíve mélyén azért mindig 14 évesnek maradó srác történetét Torontóban forgatják.

A sztori ugyan szigorúan a DC Univerzum része, de főszereplőjéhez illően könnyedébb és lazább. A film 2019 tavaszán kerül a mozikba az egész világon – így nálunk is.

 

Címkék#mozimánia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!