Hogy a gyerekek ne féljenek!

2017.09.21. 12:32

Mosolyautót adományoztak Bochkorék

Három gyermekkórháznak egy-egy elektromos kisautót adományozott a 89.5 Music FM stábja. Bochkorék mozgalmat is indítottak: a felhívásra már az adásban több felajánlás érkezett. 

A minap lehetett olvasni róla, hogy az Egyesült Államok egyik gyerekkórházában elektromos kisautóval viszik a beteg gyerekeket vizsgálatra vagy akár a műtőbe, így akarják elérni, hogy az apróságok ne féljenek a rájuk váró megpróbáltatásoktól.

„Néhány nappal ezelőtt felfigyeltünk egy kezdeményezésre, egy apuka hálából gyermekosztályokat támogat, célja mosolyt csalni a kórházban ápolt gyerekek arcára és úgy döntöttünk, hogy ennek a remek kezdeményezésnek nagyobb hangot kell adni”

– mesélte Bocsi. Ezért az Önindító reggeli adásában bejelentették, hogy a Heim Pál kórháznak, valamint a Tűzoltó utcai és a Madarász utcai gyermekklinikának adományoznak egy-egy elektromos kisautót, amit a Délutáni RoadShow „száguldó riportere”, Fittikém, a kém szállított ki a kórházakba.

Bochkorék egy felhívást is intéztek a hallgatókhoz, hogy aki tud, segítsen abban, minél több kórházban lehessen ilyen kis „mosolyautó”. A Music FM hallgatói természetesen most is aktívak voltak, egy Londonban élő hallgató két autó árát is felajánlotta, de több felajánlás érkezett itthonról is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!