kettős élmény

2018.02.09. 12:34

Presser Gábor lesz a Megasztár vendége

Dupla koncertet ad Rúzsa Magdi február 23-24-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az énekesnő vendége ismét Presser Gábor lesz.

Évek óta dolgoznak együtt, így nem meglepő, hogy most is dupla koncertet asnak.

„Presser Gáborral immár három éve, az Angyal mellettem című turnéval járjuk az országot, és a jövőben is folytatjuk”

- idézi Rúzsa Magdit a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közlemény.

A koncerten elhangzanak az énekesnő legismertebb dalai. Rúzsa Magdi zenekarának felállása évek óta állandó: Závodi Gábor billentyűs hangszereken, Sántha Gábor és Madarász Gábor gitáron, Kovács Barnabás basszusgitáron játszik, Hoffer Péter pedig dobol.

A kommüniké kitér arra, hogy elkészült a dupla koncert végleges látványterve, amelyet Varró Zoltán dolgozott ki.

Rúzsa Magdi 2007-ben Magyarország képviseletében Aprócska blues című számával a 9. helyen végzett a helsinki Eurovíziós Dalfesztiválon. 2011 novemberétől önálló estje ment a Pesti Színházban Magdaléna Rúzsa címmel, 2013 és 2015 között szerepelt a közmédia dalválasztó műsora, A Dal zsűrijében.

Eddig négy stúdióalbuma jelent meg – Ördögi angyal (2006), Iránytű (2008), Tizenegy (2012), Érj hozzám (2016) -, ezek mellett négy koncertlemezt is készített. 2007-ben Fonogram-díjat kapott mint az év felfedezettje, tíz évvel később pedig az év modern pop-rock albuma kategóriában. 2012-ben Artisjus-díjat vehetett át.

Címkék#rúzsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!