remények

2020.03.08. 20:39

Shania Twain kálváriája: elvesztette hangját a Lyme-kór miatt

Teljesen megváltozott a hangszíne, melyet megtanult kezelni és meg is szerette.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - MARCH 07: Singer Shania Twain arrives at the Los Angeles Premiere Of Lionsgate's 'I Still Believe' held at ArcLight Cinemas Hollywood on March 7, 2020 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)

Forrás: AFP

Fotó: NurPhoto

A Sunday’s Today vendége legutóbb a countryénekesnő, Shania Twain volt, akinek sajnos komoly betegséggel kell megküzdenie, Lyme-kórt diagnosztizáltak nála. A betegség pedig igen komoly tüneteket okoz nála, ugyanis hangját is elvesztette – írja a Híradó.

“Kétségbeestem, nagyon-nagyon aggódtam, hogy mást nem tehetek ellene, csak elfogadom a sorsom. Úgy gondoltam, talán sosem énekelek többé.”

Az énekesnő átesett egy műtéten és lassacskán visszajött a hangja. A felépülés nagyon lassú volt, és mint Shania nyilatkozta, a régi hangján soha többé nem fog tudni énekelni, de megszerette az új, mélyebb hangtónusát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!