FELELŐSSÉG

2018.09.26. 16:36

Tatár Csilla: nem érdekelt, hogy nézek ki

A műsorvezető a fia születése óta elképesztő külső és belső változáson ment át. Nyitottabb, határozottabb és lazább nővé vált, ami a saját műsoraiban is visszaköszön.

Forrás: Vasárnap Reggel

Fotó: hot!

A közösségi oldalain sok anyuka követi, mert motiválja őket az élete. Csilla még csak harmincöt éves, mégis hazánk egyik leginspirálóbb nőjévé vált – olvasható a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.

„Az életem folyamatos tanulás, keresem azokat a helyzeteket, amik által fejlődhetek. Ezekből megosztok az oldalaimon, sokszor egy-egy pillanatkép formájában, amik hatással vannak a követőimre, hiszen rengetegen írnak. Épp ezért felelősséggel tartozom irántuk, így kétszer meggondolom, mit posztolok ki”

– kezdte a műsorvezető a hot! magazinnak.

Kétség sem fér hozzá, megtalálta magát – nem véletlen a népes követőtábor. És bár lassan körvonalazódik a kép arról, hogy ki is pontosan Tatár Csilla, az érzelmei még gyakran gátat szabnak az önkifejezésének.

Óriási feladat az életben, hogy az érzéseimet miként tudom közvetíteni a nagyvilág felé, amiben a fiam, Milán hatalmas segítség. Annyira nyitott gyerek, hogy mellette én is azzá válok. Eddig óvatosan vállaltam el munkákat, vagy óvatosan mutattam meg magamból szeleteket. Most azt érzem, hogy harmóniában vagyok önmagammal, ami által az anyaságban, a munkában, de nőként is ki tudtam teljesedni – mondta.

Fotó: hot! / Vasárnap Reggel

Csilla többször beszélt arról, hogy szorongó embernek tartja magát, aki minden döntését megkérdőjelezi. De mint mondja, az utóbbi három évben ez is sokat formálódott.

Hiszek abban, hogy minden fejben dől el. A pszichológia mindig is foglalkoztatott, jártam önismereti tréningre, amire tíz évvel ezelőtt szükségem is volt, de a mai napig hatással van rám. Lassan indul a Csak show és más semmi a TV2-n, ahol nemcsak fizikailag, de pszichésen is lesz mit megugranom. A boldogságomat, a szomorúságomat többnyire engedtem, hogy meglássák a képernyő előtt ülők, de a dühömet, a félelmeimet nem. A műsor alatt valószínűleg erre is sor kerül, amitől egyelőre ódzkodom, de tudom, hogy végül megéri kilépni a komfortzónámból.

Abban, hogy Csilla testileg, szellemileg összhangba kerüljön, nagy szerepe volt a futásnak. Külső változásokkal járt, hiszen nemcsak leadta a terhesség alatt felszedett kilókat, de tökéletes formába is került. Ráadásul a félmaraton lefutása magabiztosabbá tette.

Amikor elkezdtem futni, arra voltam kíváncsi, hogy mire képes a testem. Az nem motivált, hogy lefogyjak. Nem érdekelt, hogy nézek ki. A szülés után szoptatni akartam, megélni az anyaság minden pillanatát, és harmóniát teremteni. Persze, örülök, hogy idővel sikerült leadnom felesleget, és jólesnek a dicsérő szavak, de ennél fontosabbak a belső és a mentális változások.

Borítókép: Tatár Csilla

Vasárnap Reggel / hot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!