Százmilliós költekezés

2019.09.27. 13:28

Teljesen új dologba fogott Dzsudzsák Balázs

Már a pályafutása utáni életre készül a labdarúgó.

Budapest, 2019. március 24. Dzsudzsák Balázs a Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõmérkõzésen a Groupama Arénában 2019. március 24-én. A magyar válogatott 2-1-re gyõzött. MTI/Czagány Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Czagány Balázs

Dzsudzsák Balázs már a pályafutása utáni életre készül. Az utóbbi évtized magyar labdarúgásának legnagyobb sztárja új területre tört be a vállalkozásával – írja a Ripost.

Négy tulajdonostársával a győri futballstadionnál nyitotta meg a Rába Medical Centert – erről maga a futballista osztott meg büszkén videókat a milliós Instagram-táborának.

Az orvosi diagnosztikai magánrendelőben kellemes környezetben, várakozás nélkül készítenek MRI- (mágnesesrezonancia képalkotás), ultrahang- és röntgenvizsgálatot.

Honlapja szerint a szakorvosok mellett modern diagnosztikai eszközök is várják a pácienseket. Ez jelentős anyagi befektetést igényel, hiszen egy modern MRI-készülék ára körülbelül 100 és 300 millió forint közé tehető.

A 32 esztendős Dzsudzsák az utóbbi évek legtöbbet kereső magyar sportolója, így érthető, hogy keresi a befektetési lehetőségeket.

Az immár 104-szeres magyar válogatott futballista negyedik éve az Egyesült Arab Emírségekben légióskodik, de lassan már 12 esztendeje külföldön – előbb Hollandiában, Oroszországban, majd Törökországban – keresi a kenyerét. Jelenlegi arab klubjánál, az Al-Ittihad Kalbánál tavalyi sajtóinformációk szerint évi 2,2 millió euróért (mintegy 735 millió forint) hosszabbított szerződést.

Borítókép: Dzsudzsák Balázs a Magyarország-Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában 2019. március 24-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!