életmódváltás

2019.03.06. 14:49

Tóth Gabi újjászületett séf párja mellett

Az énekesnő tudatosan figyel arra is, mi kerül a tányérjára.

Forrás: Hot!

A fiatal énekesnő újjászületett Krausz Gábor mellett – olvasható a Hot! magazin cikkében. Ezt persze nem csak annak köszönheti, hogy amióta együtt van a sztárséffel, gondosan megválogatja, hogy mi kerül a tányérjára. Gábor a Mokkában elárulta, hogy a nők szeretnek jókat enni, és szeretik, ha nem nekik kell főzni. Ezért nagyon élvezi, hogy olyan társra talált, akire lehet főzni, ezért szívesen kedveskedik Gabinak finomságokkal. Tavaly márciusban vállalták fel először a szerelmüket, és azóta együtt élnek.

„Mi is változunk a világgal – mondta Gabi a külsejét dicsérő észrevételre. – Az elmúlt egy évben tizenegy kilótól szabadultam meg, tudatosan, de nem görcsösen, odafigyelve az életmódomra, minőségi ételeket fogyasztva. Emellett persze sokat mozogtam, jógáztam és futottam.

Az egész életem a sportról szól. Voltam már nagyon vékony a sok mozgástól, akkor 48 kilót nyomtam, most pedig 55 kiló vagyok.

A színpadon is sokat ugrálok, két-három kiló mínusszal jövök le egy koncert után. A fizikumomnak is szüksége van rá, hogy sportoljak, mert énekelve mozogni nagyon megterhelő, komoly kardiót igényel.”

Gabi a szabadban és otthon a saját testsúlyával edz, egy edzőnő jár hozzá. Ám egy­elő­re egyedül van ezzel a tevékenységgel, Gábor ugyanis csak tavaszra tervezi, hogy csatlakozik hozzá.

„Nem szeretem az edzőtermet, ahol mindenki nézi, hogy mit csinálok, nem tudok ellazulni. És persze lelki okai is vannak. Ha otthon üvölteni kell az önfeledt mozgás közben, akkor megteszem. Nem néz senki hülyének. Ez egy komoly belső munka is egyben. Egy befelé figyelés, a magunkba vetett erő és az agyunk kontrollásása, hogy mi fáj, mi nem. Nagyon élvezem. Most egyedül edzek, talán hamarosan Gáborral együtt. Őt inkább a futás érdekli, igyekszem rábeszélni, hogy jöjjön velem. Tavasszal a szabadban már nagy közös futásokat tervezünk. Ehhez nem is kell messzire menni, egy hegy csúcsán élek.

Jól vagyunk, boldog vagyok, a közösségi oldalamon mindenki láthatja. Nem félek, hogy ez az idill véget ér.

A pozitív emberek nem a végleteket nézik, hanem a lehetőségeket látják mindenben. Olyan emberekkel veszem körbe magam, akik előrevisznek, és nem hátráltatnak” – mondta az énekesnő, aki jelenleg Majkával Budapest dalán dolgozik, amely arról fog szólni, hogy mit jelent számára a sportos főváros.

Vágyik az anyaságra

Gabinak kevés az esélye arra, hogy természetes úton válhasson édesanyává. 2008-ban egy tévéműsorban beszélt arról, hogy egy ciszta kifakadt a bal petefészkében, és másfél liter vér került a hasüregébe, amely szétmarta a petefészkeit. Emiatt 60%-kal csökkent az esélye, hogy művi beavatkozás nélkül teherbe essen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!