eddig nem ismert oldal

2017.11.10. 06:08

Újabb Star Wars-trilógia készül

Az új trilógia felelőse a karácsony előtt mozikba kerülő epizód, a Star Wars: Az utolsó jedik rendezője, a 43 éves Rian Johnson lesz, aki maga írja és rendezi a következő trilógia első részét – jelentette be csütörtökön a Csillagok Háborúja-sorozat jogait birtokló Disney stúdió.

Az új három részes sorozat nem fog közvetlenül kapcsolódni a jelenleg futó szériához.

Johnson a stúdió közleménye szerint a Star Wars világának „egy soha nem érintett szegletének szereplőit mutatja majd be”. Az új trilógia bemutatójának időpontját egyelőre nem jelentették be.

Bob Iger, a Disney elnök-vezérigazgatója a cég negyedéves eredményeiről tartott tájékoztatón azt is elmondta, hogy élőszereplős filmsorozat is készül a Csillagok Háborúja-univerzum alapján, amely a stúdió 2019-ben induló internetes műsorszolgáltatásának kínálatában lesz elérhető. A szolgáltatásról Iger azt is elárulta, hogy a havi előfizetés „jelentősen kevesebb” lesz, mint a legnagyobb konkurens, a Netflix 10 dolláros havidíja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!