Disney

2017.07.16. 15:08

Will Smith lesz a dzsinn az új Aladdinban

A rendezői székben pedig Guy Ritchie ül majd.

A The Hollywood Reporter információi szerint a zenés játékfilm főszereplőit is megtalálták már: Aladdint az egyiptomi származású, Kanadában felnőtt Mena Massoud, Jázmint pedig a Power Rangers-sztár, Naomi Scott alakítja. A Disney már csak a gonosz Dzsáfár és segítőtársa, Jágó szerepére keres színészt. A szereposztást szombaton hozták nyilvánosságra.

A film producere Dan Lin, aki a Sherlock Holmes-filmen dolgozott együtt Ritchie-vel, az executive producer pedig Jonathan Eirich, a forgatás augusztusban kezdődik Londonban.

A Disney az utóbbi időben nagy sikerű klasszikus rajzfilmjeiből készít játékfilmeket. Hamarosan élő szereplőkkel is látható a filmvásznon a Mulan, amit Niki Caro rendez, és Jon Favreau rendezésében Az Oroszlánkirály.

Az Aladdin viszonylag ismeretlennek számító sztárja, Massoud az Amazon stúdió Jack Ryan-sorozatában dolgozik, korábban pedig az Open Heart című sorozatban szerepelt. A brit színésznő és énekesnő Scott, akinek édesanyja India északi részéből származik, egyebek mellett a The 33 és a Terra Nova című sorozatban tűnt fel.

Címkék#Will Smith

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!