Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Takács Liliána
21, Kaposvár

Lili Kaposváron él, és jelenleg is a megyeszékhelyen tanul. Kisgyermeknevelőnek tanul, mivel nagyon szereti a gyerekeket, és minden vágya, hogy egyszer ő nevelhesse őket. A vírushelyzet eléggé leszűkítette a szabadidős lehetőségeit, így leginkább olvas, vagy ha teheti akkor barátaival találkozik – szigorúan a szabályok betartásával. Ha társai nem érnek rá, akkor legszívesebben Samuval, a kiskutyájával játszik sokat. Lili már egyszer majdnem elindult Tündérszépek versenyünkön, de akkor nem sikerült. Most viszont már semmi nem állta útját az indulásnak, és ezzel együtt a világ meghódításának!

Lili 21 éves, 171 cm magas, csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele nincs, mindent megeszik ami finom, amire aztán kávét iszik. Kedvenc zenéje szintén nincs, de mondjuk a Linkin Parkot szereti. Kedvenc parfümje a ZARA Rose.