Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Bátori Eszter
23, Nagykanizsa

– A szakmám szociális gondozó és ápoló, imádok másokon segíteni – mesélte Eszter. – Számomra a szépség főképp belső értékeket jelent, illetve a külső természetességet. Talán azért is érdekel enynyire a Tündérszépek 2021-es országos szépségverseny, mert imádok modellkedni. Gyakran járok különféle fotózásokra, de ennél nagyobb álmom, hogy valamikor egy nevesebb divatcég márkáit képviselve léphessek kifutóra. Utóbbihoz egyelőre még nincs nagy önbizalmam, ám szeretném, ha ez a nívós verseny majd hozzásegítene, hogy elégedettebb legyek magammal.

A 170 cm magas Eszter a Mérleg jegyében született. Szereti az aranygaluskát és az ízesített vizet, kedveli a Teswér dalait. Kedvenc parfüme a Coco Chanel.