Kulisszák mögött

2022.08.31. 20:58

Az ország legszebb lányai felkészültek a Tündérszépek döntőjére (Fotók, videó)

Célegyenesbe fordult a 2022-es Tündérszépek. Országos szépségversenyünk döntősei hamarosan a zsűri előtt is bemutatkozhatnak.

Fantasztikus fotózáson vannak túl a Tündérszépek döntősei. A Victoria Perger Studióban mind a huszonketten szépségkirálynőnek érezhették magukat, hiszen az egész nap róluk szólt. Az azonban, hogy a királynői korona végül kinek a fejére kerül, csak szeptember 8-án, a döntőn derül majd ki. Országos szépségversenyünkön az ország összes megyéjének legszebb lányai vesznek részt. Háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

A csicsergő, lelkes lányok mosolyogva meséltek arról, milyen volt a nyaruk és hogy hogyan érzik most magukat. Abban mindannyian egyetértettek, hogy nagyon várták már a találkozást. Kozma Dóri, Vas megye szépe például költözködött, a debreceni Békési Eszter Franciaországban tökéletesítette a nyelvtudását, a Zala megyei Pesti Viki pedig Mallorcán nyaralt.

Többen munkával töltötték az elmúlt hónapokat, így például a Somogy megyét képviselő Sárai Vanessza, míg Magda Liliána egy szépségverseny-győzelmet is bezsebelt. Őt a Miss Olympians Beach legszebbjének választották a közelmúltban, és mint mondja, az a megméretés remek plusz felkészítést jelentett számára a Tündérszépekre. Mravcsik Violetta, Nógrád megye szépe pedig hétközben dolgozott, hétvégente pedig fotózásokra járt.  Vészi Panna Eperke immár másodjára élhette át, hogy róla szól az egész, hiszen ahogy tavaly, úgy az idén is ő képviselheti Baranyát a fináléban.

A döntősök persze rendületlenül edzettek is, hogy a legjobb formájukban álljanak majd a zsűri (Dr. Bodri Krisztina, Miss World Hungary 2007, az INFUBAR Aesthetic & Healthcare Center alapítója, Rábaközi Andrea modell, manöken és tanár, Kárpáti Rebeka, Vastag Csaba Fonogram-díjas magyar énekes, valamint Illés Csaba, a Mediaworks Hungary Zrt. marketing, PR és kreatív igazgatója) elé. Addig azonban még hátra van néhány nap, hogy kiderüljön, ki lesz 2022 Tündérszépe, kik lesznek az udvarhölgyei, valamint a közönségdíjas, akinek sorsáról olvasóink dönthettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!